Førstegangsoppsett

Denne siden inneholder stegene som skal til for å sette opp anlegget ditt med Evolo.
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 år siden

Det første du må gjøre er å installere en Gateway som skal kommunisere med anlegget.

Deretter legges enheter, grensesnitt og datapunkter til for å hente ut data som kan brukes av de forskjellige modulene i toppsystemet.

Konfigurasjon av anlegget

1. Legg til Evolo Gateway

2. Legg til enheter

3. Legg til grensesnitt

4. Legg til datapunkter

5. Legg til logging

Når du har lagt til én eller flere datapunkter kan du sette opp anlegget med visninger, alarmer, kalenderobjekter og energioppfølging.

Oppsett av anlegget

# Visninger

# Alarmer

# Kalenderobjekter

# Energioppfølging