Klokkesynkronisering

Hold klokken synkronisert for dine lokale enheter
Oppdatert 2 måneder siden

Klokkesynkronisering-appen brukes til å sende dato og klokkeslett til enheter som trenger det. Klokken kommer fra operativsystemet til Evolo Gateway og synkroniseres mot NTP-servere.

Ved sending av data mot KNX formateres sendt verdi i henhold til DPT.

Alle andre verdi datapunkt
blir formatert som «EPOCH-timestamp».

1. Gå til Konfigurasjon Applikasjoner

2. Klikk Legg til Applikasjon

3. Fyll inn feltene for applikasjonen

Følgende felter må fylles ut:

• Fyll inn navn, eventuelt en beskrivelse og velg hvilken Gateway
  • Intervall
    Hvor ofte skal klokkeslettet sendes.

• Datapunkt
    Velg hvilket datapunkt som skal skrives til. Du kan kun velge verdi datapunkter.

Eksempel på Klokkesynkronisering-applikasjon

Fullfør med Opprett

I eksempelet vil Gateway nå sende oppdatert klokkeslett hver time til valgt datapunkt. Dette datapunktet kan deretter leses av lokale enheter, for eksempel KNX-DALI Gateway med HCL funksjon.