Energigruppe

Hvordan legge til en energigruppe
Oppdatert 1 år siden

Energimålere brukt for energioppfølging grupperes i energigrupper. For eksempel kan man gruppere alle målere for vannbåren varme i én gruppe, og målere for elektrisk i en annen.

1. Gå til Konfigurasjon → Energioppfølging

2. Under fanen Energigrupper klikk Legg til ny energigruppe

3. Fyll inn et navn og eventuelt en beskrivelse for gruppen

4. Huk av "Vis avvik fra hovedmåler" om du ønsker at Evolo skal legge på et ekstra datasett som viser avviket mellom hovedmåleren og alle undermålerne

(avvik = hovedmåler - (alle undermålere))

Legg til energigruppe

4. Når energigruppen er lagt til kan du fortsette med å legge til et målerpunkt