Outlook kalender

Hvordan abonnere på hendelser fra Outlook
Oppdatert 4 måneder siden
BETA!
Denne funksjonen er fortsatt under utvikling, og vi inviterer deg til å teste den og gi tilbakemeldinger. Hvis du ønsker å delta, vennligst kontakt oss.

Outlook oppdaterer delte kalendere ca. hver 3. time, noe som kan medføre opptil 3 timers forsinkelse i synkroniseringen av nye hendelser. Vi arbeider med raskere løsninger, men inntil videre, forvent denne ventetiden.

Evolo kan abonnere på hendelser som opprettes, endres eller slettes fra dine Outlook kalendere.

Når du har abonnert på kalenderen, vil alle nye hendelser fra den delte kalenderen bli synkronisert til Evolo. De vil beholde samme start- og sluttidspunkter og legges til de forhåndsdefinerte kalenderobjektene.

Før du abonnerer, del kalenderen til kalender@evolo.no i kalenderen du ønsker å abonnere på.

Delt kalender: Del direkte til kalender@evolo.no

Ressurs: Må logge på brukeren i Outlook Web og deretter dele til kalender@evolo.no

Klikk her for å se hvordan du kan dele en kalender i Outlook

Tillatelsen må være minimum "Kan se alle detaljer"

Sett opp abonnering via Evolo

1. Gå til Konfigurasjon → Kalenderoppsett

2. Naviger til Outlook kalendere og klikk på Legg til Outlook kalender

3. Fyll inn kalenderens navn i Outlook, og eventuelt en beskrivelse. Vær nøye med å bruke det nøyaktige navnet som kalenderen har i Outlook. Sørg også for å ha invitert kalender@evolo.no

4. Velg hvilke kalenderobjekter som skal være en del av nye hendelser, definer start/slutt og bekreft med Legg til

5. Klikk på Opprett for å abonnere på kalenderen

Nå vil Evolo motta oppdateringer fra den delte kalenderen, og i eksempelet under vil ventilasjonen bli aktivert ved nye hendelser.

Vi håper denne funksjonen vil være nyttig for deg. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse.