đź”— Hvordan dele en visning

Hvordan aktivere deling av visninger
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 mĂĄned siden
For å dele visninger må du ha rollen Superbruker eller høyere

Om du vil dele en visning med noen uten å opprette en bruker kan du aktivere en link som kan deles. For eksempel vise den på en felles skjerm i bygget.

Hvordan dele en visning

1. Åpne ønsket visning

2. Klikk på delings-ikonet øverst til høyre i visningen

3. Huk av Del visning og kopier linken. Send linken til dem du ønsker å dele visningen med

Aktiver skrivetilgang om du ønsker at brukere med linken skal kunne gjøre endringer på verdier i visningen.

Vil du ha mer brukerstyring bør du invitere nye brukere