đŸ“± Lagre Evolo som en app pĂ„ din mobil

FĂ„ enklere tilgang til Evolo via din mobil
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 5 mÄneder siden

Ønsker du rask tilgang til Evolo? Legg til en snarvei på mobilen din. Den vil se ut og føles som en app, men tar deg direkte til innloggingssiden.

Slik gjør du det

Android

• Gå til https://app.evolo.no i en nettleser og logg inn.
  • Trykk på ⠇ikonet øverst til høyre.
  • Velg Legg til på startsiden. (eller "Add to Home screen")
  • Nå finner du en snarvei til Evolo på din hjemskjerm.

iPhone

• Gå til https://app.evolo.no i din Safari nettleser og logg inn.
  • Trykk på ikonet med en pil som peker oppover, nederst i midten av skjermen.
  • Velg Legg til på Hjem-skjermen
  • Nå finner du en snarvei til Evolo på din hjemskjerm.

Windows Phone

• Åpne en nettside i nettleseren.
  • Trykk Mer-knappen, det vil si knappen med de tre prikkene.
  • Trykk Fest til start.
  • Nå finner du en snarvei til Evolo på din hjemskjerm.

Har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt på support@evolo.no så svarer vi så snart vi kan.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet ditt?