🔐 Sett opp tofaktorautentisering

Sikre kontoen din med Ä bekrefte pÄloggingen
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 2 Ă„r siden

Tofaktorautentisering er en sikkerhetsfunksjon for å bekrefte at det virkelig er deg når du logger inn på Evolo-kontoen din.

Slik virker tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering legger til et ekstra innloggingssteg i tillegg til Evolo-brukernavnet ditt og passord.

Når dette er skrudd på, vil du bli bedt om å skrive inn en innloggingskode. Du kan få den fra en autentiserings-app på telefonen din.
Google Authenticator er å anbefale.

Sett opp tofaktorautentisering

1. Naviger til Konto, via toppmenyen trykk på bruker-ikonet Konto
  2. Trykk på Tofaktorautentisering i sidemenyen
  3. Kom i gang med å klikke Sett opp
  4. Last så ned en autentiserings-app på din telefon og skann QR-koden som beskrevet.
  5. Bekreft aktiveringen ved å fylle inn koden som ble aktivert i autentiserings-appen

Etter at du har bekreftet koden vises gjenopprettingskoder. Lagre kodene på et sikkert sted. De kan brukes til å gjenopprette tilgang til kontoen din hvis tofaktorautentiseringsenheten går tapt eller at du ikke får generert en kode fra autentiserings-appen.

Eksempel på gjenopprettingskoder

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet ditt?