Nytt fra Evolo August 2023

Nytt i Evolo: Ny alarmtype og forbedringer til analyseverktøy 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 9 måneder siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Håper du har hatt en fin sommerferie!
Her kommer informasjon om våre siste nyheter til toppsystemet.

Denne sommeren introduserte vi støtte for OPC-UA, en fremtredende automasjonsprotokoll ofte brukt i industrielle automasjonsssystemer.

Ny alarmtype: Logg - for varsling på loggede datapunkter

Nå har du muligheten til å opprette alarmer basert på loggede datapunkter, som for eksempel overskridelse av tillatt energiforbruk per time, dag, uke eller måned.
  Ny alarmtype Logg

Under avanserte innstillinger for alarmen, kan du nå velge hvilke dager/timer en alarm skal gjelde for.

Forbedringer analyseverktøy

Analyseverktøyet er blitt enda bedre. Evolo lagrer data med en oppløsning på 5 minutter, det oppdaterte analyseverktøyet gir deg nå muligheten til å hente ut rådata fra den siste måneden med en detaljert oppløsning på så lite som ett sekund.

Analyse med ett sekund oppløsning

Generelle forbedringer

• Nivåmåler: Har fått et nytt og forbedret design.
  • Energioppfølging ringdiagram: Har fått et nytt og forbedret design. Mer informasjon.

For installatører

• BACnet-integrasjonen støtter nå kommunikasjon med MS/TP enheter bak en BACnet IP Gateway

• BACnet-integrasjonen støtter nå objektene BACnet Scheduler og Calendar. Det gir deg mulighet for å gjøre endringer til BACnet enhetens integrerte kalender.

• Integrasjon mot OPC-UA er lansert. Du kan skanne etter lokale OPC-UA datapunkter via Konfigurasjon -> Gateway -> OPC Scanner

• Skriv ny verdi til datapunkter direkte via Datapunkt-tabellen, klikk på verdien etter at du har lest datapunktet