Alarm mot loggede datapunkter

Opprett alarm på historikken til loggede datapunkter
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 måned siden
Tips! Du kan for eksempel lage en alarm for avvik på energiforbruk

1. Gå til Konfigurasjon → Alarmer

2. Under fanen Oppsett klikk Opprett ny alarm og velg Logg

Tips! Du kan også importere flere alarmer samtidig via et Excel-dokument.

3. Velg én eller flere loggpunkter og fyll inn terskelverdier som bestemmer når alarmen skal trigges

Logg - Verdi

Fyll inn inn lav og høy alarm grense.

Logg - Periode

Velg perioden du vil sjekke alarmen for.
'Dag' sjekker den totale verdien for det loggede datapunktet fra siste dag.

4.  I menyen Relasjoner kan du relatere denne alarmen til en visning, slik at du kan gå direkte til visningen via alarm-tabellen.

5. I menyen Avanserte innstillinger kan du sette følgende parametere

Felt Beskrivelse
Prioritet Hvilken prioritet alarmen skal ha, velg mellom A, B, og C
Advarsel lav (Verdi) Lav grense for at alarmen skal trigges som en advarsel
Advarsel høy (Verdi) Høy grense for at alarmen skal trigges som en advarsel
Tillat verdi lav (Verdi) Lav grense for at alarmen skal trigges som utenfor
grenseområde
Tillat verdi høy (Verdi) Høy grense for at alarmen skal trigges som utenfor grenseområde
Gyldighetsperiode dager Hvilke dager alarmen skal være gyldig, er ingen valgt gjelder alle
Gyldighetsperiode timer Hvilke timer alarmen skal være gyldig, er ingen valgt gjelder alle
Aktiv Bestemmer om alarmen skal være aktiv eller blokkert for nye hendelser

Eksempel på en alarm der alle feltene er fylt ut