Nytt fra Evolo Mai 2024

Nytt i Evolo: Nye rapporteringsmuligheter 📊
Oppdatert 4 måneder siden

Rapporteringsmodul

Nytt design for rapporter 📊

Tilpass med grafer og tabeller eller spesifikke loggpunkter.

Generelle forbedringer

• Du kan nå skjule virtuelle grensesnitt i topologivisningen, noe som gir en renere og mer oversiktlig topologi.
  • Kartvisningen i oversikten over dine anlegg er nå forbedret med automatisk zoom basert på deres geografiske område. Har du tilgang til mange anlegg kan du også rulle i listen til venstre.

For installatører

• Diode: Det er nå mulig å velge blant alle typer datapunkter for diode-komponenten