Import av datapunkter feiler med kode "interface må fylles ut"

Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 2 måneder siden

Hvorfor får jeg feilmeldingen "interface må fylles ut"?

Feilmeldingen "interface må fylles ut" betyr at det mangler en kobling mellom datapunktene i Excel-arket og det riktige grensesnittet.

For å rette opp i dette, må du identifisere riktig grensesnitt:

1. Naviger til Konfigurasjon -> Grensesnitt i Evolo.
  2. Finn kolonnen Identifikator som viser de ulike grensesnittene.

3. Oppdater Excel-arket ved å legge til identifikatoren for det aktuelle grensesnittet i kolonnen Interface for alle relevante linjer.