Nytt Fra Evolo August 2022

Nytt i Evolo: Forbedringer i kalender og alarmmodul 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 11 måneder siden

Evolo toppsystem er oppdatert.

Håper du har en fin sommer, vi er tilbake fra ferie og starter opp igjen med mange forbedringer til toppsystemet.

Kalender

Det er skrevet nye artikler i vår kunnskapsbase som beskriver hvordan du bruker kalenderen

• Klikk hvor som helst i kalenderen, eller klikk å dra ønsket tidspunkt for å lage en ny hendelse

• Det er nå mulig å legge inn daglig, ukentlig, månedlig, årlig gjentagende hendelser

• Lag faste avvik for en hendelse

• Støtte for å ekskludere alle bevegelige helligdager automatisk, for eksempel at anlegget ikke
    starter på disse dagene

• Bruker du samme oppsett ofte, kan du lagre de som scenarioer

Alarmer

Generelle forbedringer

• Etter tilbakemeldinger har vi lagt inn lagring av posisjonen (flytt og zoom) til visningen i din lokale nettleser slik at den vises på samme sted neste gang du besøker visningen

• Ny komponent: Nivåmåler! Visualiser nivået til for eksempel en vanntank

• Ny fane i Energioppfølging: Maksforbruk som sorterer forbruket fra høyeste til laveste verdi i tidsperioden som er valgt