Visning

Hvordan legge til visninger
Oppdatert 1 år siden

1. Gå til Konfigurasjon → Visninger

2. Klikk Legg til visning

3. Fyll inn et navn for å opprette visningen

Huk av "Sett som standardvisning" for å lande på denne visningen ved navigering til anlegget.

4. Tilordne visningen en meny ved å dra og slippe den i ønsket meny som du har opprettet tidligere

5. Når du har flyttet på visningen vil den vises på samme måte i sidemenyen til anlegget:

6. Neste steg blir å bygge visningen med med Visningsbyggeren

Tilgang til visninger kan velges for hver bruker under "Brukere".