Evolo Gateway

Hvordan sette opp og legge til Evolo Gateway
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 3 måneder siden

Gateway kobler anlegget og skyen sammen.

Har du fått tilsendt en Gateway kan du hoppe til steg 2.

1. Sett opp Gateway på ønsket operativsystem

Sett opp Gateway på Balena OS

Sett opp Gateway på Windows

Sett opp Gateway på Linux

2. Legge til Evolo Gateway

Koble enheten som kjører Evolo Gateway til Internett for at den skal registrere seg til toppsystemet.

1. Naviger til den lokale IP-adressen på enheten med port 8080, kopier nøkkelen som vises på skjermen.
  2. Har du satt den opp på en lokal PC kan du gå til http://localhost:8080
    Har du satt den opp via Balena OS kan du gå til  http://evolo-gateway.local:8080
  3. I toppsystemet, velg aktuelt anlegg og gå til Konfigurasjon →  Gateway
  4. Klikk Legg til Gateway og fyll inn nøkkelen du kopierte for å legge til Gateway

Vent noen sekunder og oppdater siden for å se status på tilkoblingen i kolonnen «Status»

Vises den som Tilkoblet kan du gå videre med å legge til enhet