Easee ladestasjon

Hvordan koble seg på Easee ladestasjon for å hente data til Evolo
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 måned siden

Easee-applikasjonen lar deg koble til Easee Portal. Med denne kan du hente data fra ladestasjonene dine og overvåke ladeaktiviteten.

Kom i gang

1. Gå til Konfigurasjon Applikasjoner

2. Klikk på "Legg til ny applikasjon".

3. Fyll inn de nødvendige feltene for applikasjonen.

Følgende felter må fylles ut:

• Navn og beskrivelse
    Angi et navn for applikasjonen og legg eventuelt til en beskrivelse.
  • Gateway
    Velg Gateway for de datapunktene som skal brukes.
  • Brukernavn
    Skriv inn ditt brukernavn for Easee Portal.

• Passord
    Skriv inn ditt passord for Easee Portal.

• Datapunkter
    Velg hvilke datapunkt du ønsker å skrive data til.
    Vi anbefaler at du oppretter et virtuelt datapunkt med type datalager.

• Enhet
    Finn Lader ID ved å navigere til siden "Produkter" i Easee Portal og kopier ID-en til laderen du ønsker å hente data fra.

Eksempel: EC123456W.

• Type

Velg hvilken type data du ønsker å hente fra Easee Portal.

Her er et eksempel på en Easee-applikasjon som skriver forbruket til Evolo.

Fullfør med Opprett

Avslutt prosessen ved å klikke på "Opprett". Gateway vil deretter hente data hvert 15. minutt og lagre dem i de valgte datapunktene.