Nytt fra Evolo September 2023

Nytt i Evolo: «Heatmap» i Energioppfølging og deling av visninger 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 måned siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Her kommer informasjon om våre siste nyheter til toppsystemet.

I en tid preget av fokus på bærekraft og miljø, er kontroll over eget energiforbruk essensielt.
Energieffektivisering styrker ikke bare miljøet, men reduserer også bedriftens utgifter betydelig.

Derfor forbedrer vi stadig vår Energioppfølgingsmodul, slik at du kan få dypere og mer presis innsikt i ditt energiforbruk.

Ny fane i Energioppfølging: Heatmap

Vi har nå inkludert Heatmap i vårt Energioppfølgingssystem, som gir en mer intuitiv visuell fremstilling av energiforbruket i dine bygninger. Dette gjør det enklere å raskt identifisere områder med høyt energiforbruk.

ImageFinner avvik
 ImageIllustrerer et energitiltak som reduserte forbruket betydelig

Energioppfølging: Sammenligne valgt periode med forrige år

I oversikten har du nå muligheten til å sammenligne valgt periode med samme periode fra forrige år, og se endringen i prosent. Du finner denne kolonnen under Energioppfølging og deretter Tabell.

Image
Viser forbruket sammenlignet med forrige år

Del en visning

Om du vil dele en visning med noen uten å opprette en bruker kan du aktivere en link som kan deles. Eller vise den på en felles skjerm i bygget.

Klikk på delings-ikonet øverst til høyre i en visning 🔗

Image

Generer en link av visningen som kan deles med andre

Klikk her for å lese mer om dette i vår kunnskapsbase

Generelle forbedringer

• Rapportering: Du kan nå opprette årlige rapporter, i tillegg til daglig, ukentlig og månedlig.
  • Kalender: Vi har forbedret dialogen med endring av gjentakende hendelser

For installatører

• Visningsbygger: Det er nå mulig å legge komponenter i bilder, på lik linje som HVAC og andre symboler.
    • Datapunkt-tabell: Er blitt forbedret med sortering på adresse kolonnen.

Alle oppdateringene er basert på tips vi får fra dere som bruker toppsystemet, vi setter pris på alle tilbakemeldinger. 😊

Tips! Siste fra vår kunnskapsbase