Nytt fra Evolo Mars 2022

Nytt i Evolo: Vi har flyttet i nye lokaler! 🎉
Oppdatert 11 måneder siden

Vi har flyttet inn i nye lokaler ðŸŽ‰

Etter flere fremgangsrike år har vi nå flyttet til Kunnskapsparken Alta.

Flyttingen markerer en ny tid for selskapet - vi går nå inn en fase med økt fokus på salg og nasjonal distribusjon.
Kom gjerne innom for en hyggelig prat og kopp kaffe☕

Besøksadresse
Markedsgata 3, 9510 Alta (3. etasje)

Vi har også opprettet ny Facebook og LinkedIn side. Følg oss gjerne der, vi blir å publisere innlegg om hva som skjer hos oss og anlegg som leveres av våre samarbeidspartnere.

Følg oss på Facebook
eller
Følg oss på LinkedIn

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Siden sist har vi brukt tiden på generelle forbedringer, visningsbygger og klargjøring for nye funksjoner.

Eksporter energirapport fra nettleseren

I energioppfølgingen kan du generere en rapport direkte i nettleseren etter ønsket måned. Vi jobber også med å få valget mellom periodene uke og år.

Visninger

Visning starter alltid i midten av skjermen
Når du går inn i en visning på mobil eller PC vil den skaleres automatisk til skjermen din.

Ny meny i bygger med dra-og-slipp
Menyen har blitt festet til venstre og nå kan du dra og slipp komponenter dit du ønsker, i visningen, paneler eller sidemenyer.

Zoom i visningsbygger
Du kan nå velge mellom zoom eller dra-modus for å få en bedre oversikt i visningsbyggeren. Under innstillinger kan du endre bredde/høyde etter hvert som visningen tar form.

Andre forbedringer

Statisk tekst: Du kan velge tekststørrelse og farge.
Import av KNX: Legg til KNX-datapunkter raskere ved å importere direkte fra ETS-filer.

Tips!
Lagre Evolo som en app på din mobile enhet
Sett opp tofaktorautentisering