Nytt Fra Evolo Juni 2022

Nytt i Evolo: Alarmer på SMS og virtuelle datapunkter 🎉

Evolo toppsystem er oppdatert.

Alarmer

• I visninger vil det dukke opp et ikon (!) om det finnes en aktiv alarm for en komponent. Klikk på den for å gå direkte til alarmen og se beskrivelse og historikk.

• Hvis alarmen er relatert til en visning, vil du nå kunne gå direkte til visningen fra alarm-historikken.

• Send alarmer på SMS, legg inn ny varslingskanal (superbrukere har tillatelse) og velg denne kanalen når du setter opp varslinger. Tjenesten koster 1,- pr. SMS og antall sendte SMS faktureres med den årlige lisensen.

Energioppfølging

• Oversikten og samlediagram har fått støtte for å velge ønsket tidsperiode og intervall. Klikk generer rapport for å lage en PDF av tidsperioden.

For installatører

• Virtuelle datapunkter

Sett sammen flere datapunkter og bestem uttrykk for å behandle en sammensatt verdi. Eksempler kan være sammenslåing av flere energimålere for å vise frem et totalforbruk, eller sammensatte alarmer.

• Manipuler lest verdi fra datapunker

Under Avanserte innstillinger for et datapunkt kan du sette et utrykk for å endre verdien som leses fra våre støttede protokoller. For eksempel kan du legge på vekting om det ikke er naturlig å gjøre på feltnivået.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

Generelle forbedringer

• Viser nøkkelen for å aktivere tofaktorautentisering hvis du ikke har mulighet til å skanne QR-koden. Vi anbefaler alle å aktivere dette for et ekstra lag med sikkerhet for din bruker.
  • Det er nå mulig å endre tidsperioden for grafer på mobile enheter.
  • Fikset en feil der du måtte trykke to ganger for å lese flere verdier til datapunkter i tabellen.

Tips!
Lagre Evolo som en app på din mobile enhet
Sett opp tofaktorautentisering