Nytt fra Evolo Februar 2023

Nytt i Evolo: Integrasjon av spotpris og last opp dokumenter 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 11 måneder siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Vi har hatt en pangstart på året med mange nyheter og forbedringer.

Som vanlig har vi hatt fokus på energioppfølging med integrasjon mot spotpris, men også mulighet for å laste opp byggteknisk dokumentasjon i toppsystemet.

Energioppfølging

I energioppfølgingen, kan du ta inn spotpris fra Nordpool for ønsket område, eller velge en fastpris.
Prisene som oppgis er hentet fra kraftbørsen Nord Pool og viser spotprisene for de ulike prisområdene i Norge. Alle priser er uten påslag. Prisene er inklusiv moms, unntatt Nord-Norge som er fritatt.

• Egen fane for kostnad
    I fanen kostnader får du et kostnadsoverslag basert på forbruket til energimåleren.

• Egen fane for Effektforbruk
    I fanen effekt kan du analysere effekten for en energimåler. Din installatør kan hjelpe deg med å legge denne datakilden inn.

• Integrasjon av spotpris mot Gateway
    Vi vil også gjøre spotprisen tilgjengelig for din Evolo Gateway, slik at du kan styre anlegget basert på strømprisen. For eksempel skru av deler av anlegget ved høye strømpriser. Dette og mulighet for lastbalansering / maksvokter er like rundt hjørnet.

Dokumenter

Nylig lanserte vi modulen Dokumenter for hvert anlegg. Her kan du laste opp filer, som for eksempel FDV eller byggteknisk dokumentasjon.

Dra og slipp en fil fra skrivebordet ditt, eller fyll inn en ekstern link for å laste opp.

Generelle forbedringer for installatører

Visninger / Visningsbygger

• Ved opplastning av et bilde, kan du nå dra bilde rett inn i nettleseren for opplastning.
  • Klikk på verdien til en slider for å vise logg i en visning.
  • Det er lagt til nye visningseksempler for Dashboard, Nødlys og Innregulering.
  • Det er nå mulig å sortere komponenter i front av et rom, se etter feltet "rekkefølge i front".
  • Ved markering av flere elementer i visningsbyggeren, får du nå valget om å slette eller duplisere alle valgte.