Nytt fra Evolo Desember 2023

Nytt i Evolo: Topologi av anlegget og integrasjon med Outlook kalender 🗓️
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 2 måneder siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Her kommer informasjon om våre siste nyheter til toppsystemet.

Vi har mottatt flere forespørsler om en automatisk generert topologi av anlegget, og integrasjon med Outlook-kalendere for smidigere synkronisering mot booking av møterom e.l. Nå kan du benytte deg av disse funksjonene i Evolo.

Ny modul: Automatisk topologi av anlegget

I menyen vil du se et nytt element: Topologi.

Image

Denne modulen tilbyr et helhetlig overblikk over anleggets topologi, inkludert en detaljert visualisering av koblingen mellom enheter og grensesnitt. Den gir også oppdatert informasjon om kommunikasjonsstatusen, og indikerer med grønt for normal drift og rødt ved eventuelle kommunikasjonsproblemer.
  Image
Illustrerer topologien over anlegget

Ny integrasjon: Outlook-kalender

Image
Endelig kan vi invitere deg til å teste integrasjon med Outlook-kalendere. Ta kontakt så hjelper vi deg med oppsett.

Evolo synkroniserer hendelser fra dine delte Outlook-kalendere, og kan styre anlegget basert på disse hendelsene. For eksempel starte ventilasjon på et møterom for planlagte møter etter byggets kontortider.

Klikk her for å lese mer om dette i vår kunnskapsbase

Ny integrasjon: Airthings

Image

Har du noen Airthings-enheter som du vil integrere med Evolo? Du kan lese inn for eksempel temperatur, radon, CO2, luftfuktighet, eller støy direkte fra Airthings Dashboard.

Les mer i vår kunnskapsbase eller ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Klikk her for å lese mer om dette i vår kunnskapsbase

For installatører

• Visningsbygger: Du kan nå flytte valgte elementer med piltastene. Du kan også dobbelt-klikke for å åpne endringsmenyen.

• Visningsbygger:  Du kan nå velge egendefinert bakgrunnsfarge for visninger under Innstillinger.

• Visningsbygger: Du kan nå velge tekststørrelse for alle komponenter.

• Impulsknapp: Du kan nå lage mer avanserte impulsknapper for persiennestyring, vise posisjon høyde og lamell.
      Du finner et nytt visningseksempel i menyen Visninger -> Legg til fra eksempel -> Solskjerming.

Alle oppdateringene er basert på tips vi får fra dere som bruker toppsystemet, vi setter pris på alle tilbakemeldinger. 😊

Tips! Siste fra vår kunnskapsbase