Nytt fra Evolo April 2024

Nytt i Evolo: Logg inn med Microsoft 🔐
Oppdatert 4 måneder siden

Logg inn med Microsoft 🔐

Nå kan du logge inn i Evolo med din Microsoft-konto!

Les mer i vår kunnskapsbase

Rød grense i grafer med alarmer

For alle loggende datapunkter med en tilknyttet alarm vil Evolo markere den lave eller høye grensen ved å fargelegge datasettet rødt.

I eksemplet nedenfor vil temperaturer over 24ºC bli farget rødt.

Generelle forbedringer

• Hvis en meny kun inneholder én visning, kan du nå klikke deg direkte inn i denne visningen.
  • IP-adressen for en Gateway vises nå i Topologi-modulen
  • I alarmlisten kan du nå velge Status "Problem/Ukvittert" for enklere filtrering av alarmer. Dette valget lagres også i nettleseren din.

For installatører

• Når du søker etter datapunkter i f.eks. alarmer og kalenderobjekter, vises nå beskrivelsen av datapunktet. Du kan også søke på beskrivelsen.