Nytt fra Evolo April 2023

Nytt i Evolo: Ny modul lansert - Analyseverktøy 🎉

Evolo toppsystem er oppdatert.

Analyseverktøy

Et verktøy for analyse av datapunkter er lansert!
Effektanalyse
Kombiner ønsket datapunkter, for eksempel flere effekter for analyse.

Du finner den i menyen -> Analyseverktøy

• Live Data
    Aktiver sanntidsverdier som oppdateres hvert 1, 2, 15 eller 60 sekund.

• Lagre utvalg
    Gjør et valg av flere datapunkter og klikk Lagre utvalg for å finne utvalget raskt frem igjen

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på analyseverktøyet.

Generelle forbedringer

• Aktive alarmer sorteres nå alltid øverst i tabellen

• Forbedret oppdatering av varslinger under Alarmer -> Varslinger

• Du kan nå velge hvilke varslinger en kanal skal motta under Varslingskanaler

• Du kan nå kjøre en omstart av en Gateway under Konfigurasjon -> Gateway

• Når du importerer datapunkter, tar nå toppsystemet kun unike datapunkter på navnet. Dermed kan du benytte samme excel-ark som tidligere og oppdatere denne med nye datapunkter.

Visninger / Visningsbygger

• Det er lagt inn støtte for å laste opp SVG-filer

• Graf: Du kan nå definere standard oppløsning for perioden som er valgt.

Graf: I tabellen for hvilke datapunkter som skal være en del av grafen, kan du huke vekk "Aktiv" for at datasettet skal være skjult som standard i visningen.

• Innstillinger: Valget "trinn for flytting av elementer" lagres lokalt i nettleseren