🤖 Legg til objekter i hendelser

Kalenderobjekter endres av hendelsen
Oppdatert 1 år siden

For at hendelsen skal gjøre endringer på moduser til anlegget, må du legge til ønskede objekter og hva som skal skje ved start/slutt til hendelsen.

1. I objekter-fanen til en hendelse, klikk på endre-ikonet for å legge til

2. Velg hvilke objekter som skal være være en del av hendelsen ved å sette start og/eller slutt-verdi.

Du kan også velge flere samtidig ved å huke av boksen til høyre i tabellen, deretter sette start/stopp i kolonnen øverst.
  3. Finnes det mange objekter kan du bruke søk funksjonen for å filtrere
  4. Bekreft med Lagre

Bruk avmerkingsboksene for å raskere velge alle objektene som er like, eller fjerne alle valgte.

Bruk scenarioer for raskere oppsett av deltakere

Hvis du ofte bruker samme kombinasjon av deltakere og start/stopp kan du lagre denne som et scenario.

• Velg eksisterende scenario i nedtrekksmenyen øverst
  • Lagre nytt scenario ved å klikke på Lagre som scenario, fyll inn et navn og bekreft med Lagre