Varslinger

Hvordan legge til varslinger for konfigurerte alarmer
Oppdatert 1 år siden

Tips! Når du oppretter en alarm vil det automatisk bli opprettet en varsling. Velg hvilke kanaler og hendelser den skal sendes til.

1. Gå til KonfigurasjonAlarmer

2. Under fanen Varslinger klikk Opprett ny varsling

3. Velg hvilken alarm du ønsker å opprette varsling for, bestem et ønsket navn, hvilke kanaler den skal sendes på, hvilke alarm hendelser som skal sendes og hvor lenge alarmen må være aktiv før varslingen sendes.

Det finnes tre typer hendelser du kan velge

Aktivert

Når verdien til tilhørende datapunkt går utenfor definerte grenseverdier blir alarmen aktivert.

Normalisert

Når verdien til tilhørende datapunkt går innenfor definerte grenseverdier blir alarmen normalisert.

Kvittert

Når en bruker kvitterer en alarm i alarmoversikten blir alarmen kvittert.