Sett opp Gateway på Windows

Hvordan installere Docker Desktop og sette opp Gateway på Windows
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 4 måneder siden

1. Last ned og installer Docker Desktop

Last ned for Windows

Følg instruksjonene i installasjonsveiledningen for å installere Docker Desktop.

OBS! Brukeren som installerer Docker Desktop må være administrator.

2. Last ned og kjør docker container

Last ned docker-container

1. Plasser filen du lastet ned i ønsket mappe på PC'en
  2. I Windows utforsker naviger til filen, hold inne «shift» på tastaturet og høyreklikk i windows utforsker vinduet og klikk «Åpne PowerShell-vindu her»
  3. Skriv inn «docker compose up -d» i PowerShell-vinduet som ble åpnet og deretter Enter på tastaturet.
  4. Docker laster nå ned Evolo Gateway som en docker container. Programmet vil også starte på nytt ved en omstart av datamaskinen.

Etter installasjonen er ferdig og docker kjører Evolo Gateway kan du gå videre med steg 2. legge til gateway

Krav

Minimum Windows 10 build: 19044+

Maskinen din må støtte virtualisering og kjøre Docker med Windows Subsystem for Linux (WLS)

BACnet Discovery funksjonen er ikke støttet på Windows da Docker ikke støtter host mode