Sett opp Gateway på Balena OS

Plug-and-Play oppsett av Gateway
Oppdatert 4 måneder siden

Vi har tatt i bruk plattformen https://balena.io som er godt egnet for IoT. Dette er den enkleste måten å sette opp Evolo Gateway for kommunikasjon med anlegget.

De fleste produsenter er støttet, her er noen eksempler:

• Raspberry Pi 3/4/5
  • Wago Edge Computer
  • Intel NUC

Det gir oss mulighet for tilkobling til Gateway for enkel feilsøk og support, samt tilby automatiske oppdateringer av Gateway-programvaren.

Ta kontakt med oss så sender vi deg en bilde-fil som du flasher til et minnekort og tas i bruk.

Koble enheten til det lokale nettverket, og etter cirka 10. minutter er Gateway installert og du kan hente ut nøkkelen via http://evolo-gateway.local:8080 (eller ip-adresse:8080).

Da er det bare å fortsette med å legge til Evolo Gateway i toppsystemet.