Ping

Sett opp ping til forskjellige enheter og få tilbakemelding om tilstand
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 dag siden

Ping-appen kan brukes til å sjekke tilstand til forskjellige enheter på det lokale nettverket. Få tilstand skrevet til datapunkter og opprett alarmer om ønskelig.

1. Gå til Konfigurasjon Applikasjoner

2. Klikk Legg til Applikasjon

3. Fyll inn feltene for applikasjonen

Følgende felter må fylles ut:

• Fyll inn navn, eventuelt en beskrivelse og velg Gateway
  • IP-adresse
    Fyll inn IP-adressen til enheten du vil sende ping til.

• Intervall
    Definer hvor ofte Evolo Gateway skal sende ping, i sekunder.
  • Datapunkter for tilstand
    Skriver tilstand SANN(1) eller USANN(0) om IP-adressen svarer på ping.
  • Datapunkter for tidsstempel
    Skriver et UNIX tidsstempel til datapunktet hver gang Evolo Gateway får et svar på ping som sendes.

Fullfør med Opprett