Søk opp OPC-UA datapunkter

Bruk OPC-UA klienten for å skanne nettverket etter datapunkter
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 2 måneder siden

OPC-UA klienten under Konfigurasjon -> Gateway -> Evolo Gateway kan du bruke for å skanne nettverket etter OPC-UA datapunkter.

Du kan eksportere alle datapunktene du har funnet for å importere de inn som datapunkter under Konfigurasjon -> Datapunkter med knappen Eksporter.

OPC-UA skanning

IP-adresse

Fyll inn IP-adressen til OPC-UA brokeren. Det er som regel IP-adressen til enheten du skal lese fra.

Port

Dersom porten avviker fra standard (4840) fyller du inn det her.

Security Policy

Velg policy for sikkerhet dersom det er aktivert.

Security Mode

Velg mode for sikkerhet dersom det er aktivert.

Søk etter datapunkter

Klikk på forstørrelsesglasset for å sende et søk til valgt IP-adresse. Dersom den får koblet seg på OPC-UA brokeren og finner datapunkter, listes de som vist over. Kolonnen Verdi viser verdien som er lest av datapunktet.