Nettverkskrav til Evolo Gateway

Krav til nettverk og sikkerhet for Evolo Gateway
Oppdatert 4 måneder siden

Krav til nettverk

For at Gateway skal få kontakt med Evolo plattformen, må følgende porter være åpnet ut mot Internett for domenene *.balena-cloud.com, hub.evolo.no og app.evolo.no

Alle portene trenger utgående trafikk åpnet.

443 TCP

Nødvendig for å skape en VPN-tunnel slik at vi kan få tilgang til terminalen til operativsystemet.

123 UDP

For NTP tid, ikke nødvendig om Gateway får tildelt en lokal NTP server via DHCP.

53 UDP

For DNS tjeneste, ikke nødvendig om Gateway får tildelt en lokal DNS server via DHCP.

Flere detaljer om krav til nettverk kan du lese om her.