Import av kalenderobjekter

Hvordan importere kalenderobjekter
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 3 uker siden

For å forenkle prosessen med å opprette kalenderobjekter kan du importere de via et Excel-dokument.

1. Gå til Konfigurasjon → Kalenderobjekter

2. Klikk på Importer knappen for å åpne import-dialogen

3. Klikk på Last ned mal

4. Åpne malen i Excel og fyll inn parametere for kalenderobjektene du ønsker å importere i arket Calendarprocesses

5. Velg den oppdaterte malen fra din enhet i import-dialogen og klikk Importer

Forklaring av felter (du finner de i malen også)

Du må fylle inn forskjellige parametere basert på om du importerer rom eller generiske kalenderobjekter.

Name:
Navnet til objektet.

Type:
Velg hvilken type kalenderobjekt. Du kan velge Room eller Generic.

Mode:
Navnet til datapunktet for å endre på modusen til rommet.

Room temperature: (Room)
Navnet til datapunktet for å lese av rommets temperatur.

Room setpoint: (Room)
Navnet til datapunktet for å lese av rommets settpunkt.

Outside temperature: (Room)
Navnet til datapunktet for å lese av anleggets utetemperatur.

Cyclic: (Generic)
Fyll inn 'Yes' om Evolo skal skrive aktiv modus syklisk (5 min) til datapunktene

Cyclic interval: (Generic)
Fyll inn intervall for syklisk skriving. Du kan velge mellom 5, 15, 30, 45, 60, 120, 240, 360 minutter.

Write last:
Velg om Evolo Gateway skal skrive siste verdi etter en omstart. Standard er 'Yes'. Les mer her: https://hjelp.evolo.no/no/installator/generisk-kalenderobjekt

Mode options:
Dette feltet inneholder de forskjellige alternativene til modusen for kalenderobjektet. Disse fylles inn i et JSON-format. Du må fylle inn minst to alternativer, value og display_name.
For eksempel:
{"value": 0, "display_name": "Av", "value": 1, "display_name": "På"}