Import av alarmer

Hvordan importere flere alarmer samtidig
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 år siden

For å forenkle prosessen med å opprette alarmer kan du importere de via et Excel-dokument.

1. Gå til Konfigurasjon → Alarmer

2. Klikk på Importer knappen for å åpne import-dialogen

3. Klikk på Last ned mal

4. Åpne malen i Excel og fyll inn parametere for alarmene du ønsker å importere i arket AlarmTriggers

5. Velg den oppdaterte malen fra din enhet i import-dialogen og klikk Importer

❗️Importen tar ikke med datapunkter som allerede har en alarm.

Forklaring av felter (du finner de i malen også)

Description:
En beskrivelse av alarmen. Hvis tom fylles navnet til datapunktet inn.

Datapoint:
Navnet til datapunktet du vil lage alarm for.
Datapunkter med erlik(=) som første bokstav må ha en apostrof i begynnelsen. (') for ikke å formatere feltet som en funksjon.

Type:
Velg hvilken type alarm. Du kan velge Value eller Bool.

Priority:
Prioriteten til alarmen. Du kan velge A, B eller C.

Interval:
Hvor ofte alarmen skal sjekkes. Du kan velge Event (Ved endring), OneMinute eller FiveMinute.

Alarm low: (Value)
Lav grense for at alarmen skal trigges som en alarm.

Alarm high: (Value)
Høy grense for at alarmen skal trigges som en alarm.

Warning low: (Value)
Lav grense for at alarmen skal trigges som en advarsel. Warning high: (Value)Høy grense for at alarmen skal trigges som en advarsel.

Range low: (Value)
Lav grense for at alarmen skal trigges som utenfor grenseområde.

Range high: (Value)
Høy grense for at alarmen skal trigges som utenfor grenseområde.

Boolean alarm: (Bool)
Ved type Bool når skal alarmen trigges. Du kan velge true eller false.

Hysteresis: (Value)
Hvor stor endring verdien må ha for at alarmen skal trigges.

Delay:
Hvor lenge alarmen må være aktiv før den trigges. Defineres i sekunder.

View:
Navnet til visningen denne alarmen skal relateres mot for å indikere status.