Finne IP-adresse til Evolo Gateway

For å finne IP-adressen til Evolo Gateway kan du sjekke systemloggen til Gateway
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 6 måneder siden

For å finne IP-adressen til Evolo Gateway kan du sjekke systemloggen til Gateway.

Aktivere logging til disk

1. På konfigurasjonssiden til anlegget, klikk Gateway og endre ønsket Gateway i kolonnen Handling

2. Huk av "Lagre systemlogger til disk" og bekreft med Lagre

3. Gjør en omstart av Gateway, klikk frem menyen i kolonnen Handling og bekreft med Start på nytt

4. Klikk på navnet til Gateway for å åpne innformasjonsdialogen

5. Under fanen systemlogger kan du lese av nettverksinformasjonen