Organisasjon og brukergrupper

Administrer brukeroppsett med din egen organisasjon
Oppdatert 1 måned siden

Dersom du har flere anlegg og brukere kan du opprette en egen organisasjon for å gruppere disse med en brukergruppe.

Organisasjon

Inviter brukere inn i organisasjonen for å knytte de til grupper av bygg.

Du kan også velge hvilke tillatelser brukerne skal ha i organisasjonen.

Klikk på Meny Endre organisasjon  Ny organisasjon

Brukere

Her kan du invitere nye brukere, endre tillatelser og fjerne tilgang til denne organisasjonen.

Oppdatere tillatelser

Velg hvilke tillatelser en bruker skal ha tilgang til i denne organisasjonen.

Prosjekt

Lese prosjekter: Kan lese prosjekt-siden.

Administrere prosjekter: Kan opprette og oppdatere prosjekter.

Organisasjon

Lese brukere: Kan lese brukere-siden.

Administrere brukere: Kan delegere tillatelser og fjerne brukere fra organisasjonen.

Invitere brukere: Kan invitere brukere til organisasjonen.

Brukergruppe

Lese brukergrupper: Kan lese brukergruppe-siden.

Administrere brukergrupper: Kan opprette og oppdatere brukergrupper.

Lisens

Lese lisenser: Kan lese lisenser-siden.

Brukergruppe

Her kan du opprette en gruppering av brukere og anlegg.

Inviter brukere som allerede er endel av organisasjonen, eller inviter med e-postadresse.

Legg til anlegg og velg hvilke visninger som brukerne av gruppen skal få tilgang til.

Håndtering av brukertilgang gjennom flere gruppen

Når en bruker allerede har tilgang til et anlegg via en annen gruppe, og deretter blir invitert til en ny gruppe som også har tilgang til det samme anlegget, vil kun rolle og visninger synkroniseres dersom den nye rollen gir høyere tilgang enn det brukeren allerede har.