Inviter brukere til dine anlegg

Hvordan legge til nye brukere
Oppdatert 4 måneder siden

Du kan invitere nye brukere på siden Meny  Brukere

Tabellen viser brukerne som er tilknyttet anlegget.

Klikk på 'Inviter nye brukere' og fyll inn e-postadresse samt velg rollen brukeren skal ha.

Rollen gjelder kun for valgt anlegg, dermed kan en være superbruker på et anlegg og observatør på et annet.
Brukeren kan fullføre registreringen via invitasjon sendt til oppgitt e-postadresse.

Hvis e-postadresse allerede er registrert på en bruker i toppsystemet vil den bli lagt til på anlegget og trenger ikke å registrere seg på nytt.

Se tabellen under for en oversikt over tillatelser per rolle.