Nytt fra Evolo September 2022

Nytt i Evolo: Forbedret kundeportal, Evolo Apps og Hendelseslogg 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 1 måned siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

Hils på vår nye maskot - som vil være med videre i markedsføringen av toppsystemet mot sluttkunder for å bringe inn flere prosjekter til deres portefølje.

Her følger noe av det som er nytt i toppsystemet.

Kunder

I installatørportalen kan du nå administrere en større gruppe av dine kunder, f.eks en storkunde med flere anlegg og brukere. Du kan også invitere inn superbrukere hos kunden, som selv kan styre tilganger.

• Installatør
    Medlemmer av deres organisasjon, får tilgang til alle anlegg.

• Kunde
    Medlemmer av en storkunde, f.eks. en kommune med flere anlegg og brukernivåer.

• Bruker-tabell på anlegget
    Administrering av direkte relaterte brukere, f.eks leietakere eller innleid personell.

Hendelseslogg

Hendelsesloggen logger alle endringer på anlegget, konfigurasjon, hvem som har endret verdier, og eventuelle feilmeldinger fra Gateway. Bruk denne under feilsøk eller for å se til at kommunikasjonen fungerer som den skal.

Applikasjoner (beta)

Vi har lansert flere applikasjoner som du kan bruke som endel av din byggstyring.

• Integrasjon mot Yr.no for å hente værdata
    Gjør værmeldingen tilgjengelig på feltnivå slik at du kan styre f.eks varmekabler etter denne.

• Astrour
    Gir deg et signal for å styre f.eks utelys basert på klokke og GPS koordinater.

• Klokkesynkronisering
    Hold et datapunkt oppdatert med klokken slik at du kan holde lokale enheter synkronisert.

• Videreformidle datapunkt
    Skriv data fra et datapunkt til et annet.

Generelle forbedringer

• Oppløsning uke og måned er nå tilgjengelig i Energioppfølgingen.

• I oversikten og kartet til anleggene, vil nye alarmer lastes inn automatisk.

• La inn mulighet for å sortere paneler i visningsbygger.

• La inn mulighet for å sortere menyer i oppsett av visninger.

• Når du skal opprette en visning, klikk på pila til knappen "Legg til visning" for å opprette fra et eksempel.

• La til et ekstra felt for alarmer, som du kan bruke for å beskrive den ytterligere.

• Du kan nå velge om tofaktorautentisering skal være påkrevd for å åpne et anlegg.

Alle oppdateringene er basert på tips vi får fra dere som bruker toppsystemet, vi setter pris på alle tilbakemeldinger. 😊

Tips!
Du finner hjelpeartikler i vår kunnskapsbase