Nytt fra Evolo November 2022

Nytt i Evolo: Flytting av flere elementer i visningsbygger 🎉
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 11 måneder siden

Nyheter og forbedringer

Evolo toppsystem er oppdatert.

I det siste har vi jobbet med en etterlengtet funksjon i visningsbyggeren. Vi har også lansert flere andre forbedringer til toppsystemet.

Visningsbygger

I visningsbyggeren, hold inne venstre museknapp og markere ønskede elementer. Dra for å flytte flere samtidig.
Alle elementer er låst. Du må klikke eller velge flere for å låse de opp for redigering.

NB! Noen nettlesere må ha forfrisket nettleserdata for å ta i bruk flytting av flere elementer. Klikk CTRL+F5 på tastaturet.

• Etter selektering kan du holde inne CTRL og klikke for å velge flere.

• Forbedret åpningen av menyer til HVAC-symboler
    Klikk og hold for å vise menyen. Tidligere ble den vist under flytting som skapte rot ved oppsett av visningen.

• Sett farger på ikonet til Verdi-komponenter
    Nå kan du definere grenseverdier for hvilken farge ikonet til en verdi skal ha. Bruker du rom-malen vil den bruke standardverdier for temperatur, fuktighet og luftkvalitet. Du finner den under Flere innstillinger.

• Grafer har fått et beskrivelsesfelt som med andre komponenter

Generelle forbedringer

• Energioppfølging: La til muligheten for å velge om "Avvik fra hovedmåler" skal vises. Konfigurasjon -> Endre energigruppe

• Forbedret logg import og beskrivelsen av importering av standard og akkumulerende data.

• Energioppfølging: Fikset en feil i datovalg ved månedsskifte. Viser nå inneværende dag for første dag i måneden.