🔑 Logg inn med Microsoft

Med Evolo kan du bruke din Microsoft-konto for å logge på
Skrevet av Aleksander Bless
Oppdatert 2 uker siden

Hvordan logge inn på Evolo med din Microsoft-konto

For å gjøre det enklere og mer sikker å logge inn, støtter vi nå innlogging med Microsoft-konto. Her er en trinnvis guide for hvordan du kan logge inn i toppsystemet ved hjelp av din Microsoft-konto.

1. Velg Microsoft-konto

• På innloggingssiden vil du se ulike alternativer for å logge inn. Klikk på “Logg inn med Microsoft”-knappen.
  • Dette vil omdirigere deg til Microsofts innloggingsside.

2. Logg inn med din Microsoft-konto

• Når du er på Microsofts innloggingsside, skriv inn din e-postadresse som er knyttet til din Microsoft-konto. Klikk deretter på "Neste".
  • Skriv inn passordet til din Microsoft-konto og klikk på "Logg på".

3. Tillat tilgang

• Du vil bli bedt om å tillate Evolo å få tilgang til visse opplysninger fra din Microsoft-konto for å kunne fullføre innloggingen. Les gjennom informasjonen som Evolo ber om tilgang til, og klikk på “Ja” eller “Accept” for å fortsette.

4. Fullfør innlogging

• Etter at du har gitt de nødvendige tillatelsene, vil du automatisk bli omdirigert tilbake til Evolo. Du bør nå være logget inn på din konto.

Sikkerhetstips

• Sørg for at du alltid har et sterkt og unikt passord for din Microsoft-konto for å beskytte din informasjon.
  • Vurder å aktivere to-faktor autentisering på din Microsoft-konto for et ekstra lag med sikkerhet.

Knytte dine kollegaer til ditt område

For smidigere registrering for dine ansatte, kan du legge inn deres Microsoft Tenant ID i Evolo slik at når dine kollegaer registrer seg, blir de automatisk tilknyttet deres område i Evolo toppsystem.

Ta kontakt om du trenger hjelp eller har spørsmål!